Головна Новини Суспільство події Зі Львова та Харкова курсуватиме більше потягів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зі Львова та Харкова курсуватиме більше потягів

Нові поїзди курсуватимуть через всю Україну

13 листопада 2020, 14:22
Поділіться публікацією:

Компанія "Укрзалізниця" з 13 листопада 2020 року запускає два нових потяги. Так, поїзди №142 / 141 Львів-Бахмут і № 251/252 Харків-Миколаїв. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

Зі Львова та Харкова курсуватиме більше потягів

Потяг № 142/141 Львів-Бахмут буде їздити раз в три дні з зупинками в містах Ковель, Коростень, Житомир, Київ, Лубни, Миргород, Святогірськ, Лиман та ін.

Поїзд № 251/252 Харків-Миколаїв курсуватиме через день по непарних числах. На ньому можна буде доїхати до Херсона, Кривого Рогу, Дніпра.

Нагадаємо, з 1 листопада в Україні знижено вартість проїзду в вагонах першого класу швидкісних поїздів "Інтерсіті" на 15% у внутрішньому сполученні. При цьому, будуть діяти різні коефіцієнти індексації тарифів, тобто ціна квитка залежить від дня тижня. Найдешевше проїзд у вагоні 1 класу обійдеться у вівторок, а дорожче — в п'ятницю. Також повідомляється, що при покупці квитків "туди — назад" діє знижка 10%.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" в наступному році планують освоїти державні вкладення в роботу компанії в розмірі 26 млрд грн. Кошти спрямують на поліпшення інфраструктури, пасажирських перевезень та закупівлі нових локомотивів і вантажних вагонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини