Жінка зайнялася з грабіжником сексом, щоб затримати його до прибуття поліції

Жінка не роздумуючи наважилася на вчинок та допомогла працівникам заправки

На днях у Словаччині відбувся незвичний інцидент. Грабіжник вирішив пограбувати заправку. Він був цілком серйозним. 24-річний хлопець погрожував вбити персонал та відвідувачів. Про це повідомило видання Daily Star.

Робітники заправки відкрили касу та віддали чоловіку всі кошти. Грабіжнику цієї суми виявилося мало, тому він пішов до сейфа, який було сховано в підсобці.

Тоді робітникам заправки вдалося непомітно викликати поліцію.

В цей момент на порятунок прийшла невідома жінка. Вона впевнено направилася до злочинця в підсобку та зайнялася з ним оральним сексом. Їй вдалося відволікти чоловіка та затримати його до приїзду поліції. Правоохоронці знайшли напівполого хлопця разом з жінкою та одразу заарештували його.

Невідомо, які мотиви були в леді, проте, коли вона побачила поліцію, сказала: "Забирайте його, я більше не можу". Очевидно вона таким способом вирішила зупинити грабіжника та не дала йому втекти.

Історія закінчилася хепіендом - ніхто не постраждав, гроші були повернуті в касу заправки.

Зараз на чоловіка чекає суд.

Правоохоронцями було встановлено, що жінці 36 років. Вона чешка за національністю.

Нагадаємо, що відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona любить пожартувати над собою, тому вона не побоялася повторити популярний тренд з програми TikTok. Його суть полягала в тому, що користувачі публікували відео, в якому використовували бюстгальтер замість захисної маски. Подібне зробила і Alyona Alyona, тільки результат перевершив всі очікування. Відео можете переглянути у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати про найкрасивішу бабусю планети.