Головна Новини Суспільство події Зеленського госпіталізували у Феофанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленського госпіталізували у Феофанію

Президент проводить наради безпосередньо з лікарні

12 листопада 2020, 09:40 comments2220
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак перебувають в лікарні "Феофанія", де проходять лікування від коронавірусу. Таку заяву зробив радник Єрмака Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Зеленського госпіталізували у Феофанію

"Все досить строго, регламентовано протоколом. Вони знаходяться в "Феофанії". Там обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради. Ось сьогодні проводив багато селекторних нарад", — зазначив Подоляк.

Що ж стосується Єрмака, то спецкабінет йому не надали, — він знаходиться в окремій ізольованій палаті.

"У них там стандартний графік. Єдине обмеження — це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників чи не знаходиться біля президента або біля голови Офісу, вони знаходяться в комунікаційному офлайні", — пояснив він.

Окремо наголошується, що Володимир Зеленський не зустрічається з членами сім'ї, хоча і відомо, що його дружина Олена раніше перенесла захворювання COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про час хвороби Володимира Зеленського розповіла його прес-секретар Юлія Мендель. За її інформацією, у президента є невелика температура, якихось інших серйозних симптомів поки немає. Вона додала, що він відчуває себе добре. Президент вживає вітаміни, за станом його здоров'я стежать лікарі. Попри нездужання, Зеленський буде продовжувати роботу, зазначила Мендель. Будинки, де він знаходиться на карантині, виділили окреме приміщення під робочий кабінет.

Нагадаємо, що під час засідання 11 листопада, уряд України прийняв рішення про введення "карантину вихідного дня", який буде діяти з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Дане рішення було прийнято у зв'язку зі стрімким поширення коронавирусной інфекції на території країни. З 14 листопада Кабмін заборонив працювати розважальним центрам, закладам громадського харчування, спортивним клубам, непродуктові магазинах, торгово-розважальних комплексів. Уряд також забороняє проводити культурні заходи у вихідні дні. Кабмін дозволив працювати аптекам, деяким супермаркетам, АЗС, фінустановам для населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини