Зеленський захворів на коронавірус

Президент України повідомив про діагноз коронавірус і розповів, як себе почуває

Український президент Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Про це він повідомив сьогодні, 9 листопада, в своєму Telegram-каналі.

"Немає в світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не уявляв загрози, - повідомив президент. - Незважаючи на всі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат".

Зеленський зазначив, що у нього температура 37,5, але в цілому він почуває себе добре. Гарант пообіцяв ізолюватися, але продовжити працювати.

Крім того, президент побажав всім нормальної температури - 36,6, а також оптимістично зауважив, що більшість людей одужують від цієї хвороби, тому і він подолає коронавірус.

Як пояснили в Офісі президента, гарант буде продовжувати виконувати свої обов'язки, але в дистанційному режимі на самоізоляції. Також в ОП відзначили, що заступники і працівники відомства постійно здають ПЛР-тести на коронавірус. Зокрема, діагноз не підтвердився у Юлії Ковалів, і вона буде працювати в звичайному режимі. Чи виявлять ще у когось з оточення президента коронавірус, в ОП пообіцяли оперативно інформувати.

Відзначимо, що недавно президент побував з робочим візитом в зоні ООС. До цього була низка поїздок в різні регіони України.

Як раніше повідомлялося, в Раді допустили порушення питання про імпічмент президента України Володимира Зеленського. В діях глави держави щодо Конституційного суду деякі нардепи бачать ознаки перевороту. Бути чи не бути імпічменту? Які шанси Зеленського утриматися на посаді президента всю каденцію? Відповідь дали "Коментарям" експерти.