Головна Новини Суспільство події Зеленський привітав українських військових зі святом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський привітав українських військових зі святом

Сьогодні в Україні відзначають День військ зв'язку

8 серпня 2020, 17:11
Поділіться публікацією:

В Україні сьогодні, 8 серпня, відзначається День військ зв'язку. З нагоди свята до українських військових звернувся президент України Володимир Зеленський. Привітання глави держави опубліковано в його офіційному Telegram-каналі.

Зеленський привітав українських військових зі святом

Зеленський заявив, що у складі Збройних сил України зв’язківці виконують одне з найбільш відповідальних завдань – забезпечення військового зв’язку.

"Завдяки саме вашим діям інші армійські підрозділи можуть оперативно отримувати важливу інформацію та випереджати дії противника. Успішне виконання бойових завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил – це, зокрема, й ваша заслуга", – йдеться у повідомленні.

За словами президента, нові перемоги української армії залежать від її модернізації та оснащення відповідно до сучасних світових стандартів. Зеленський зазначив, що війська зв’язку мають впроваджувати новітні технічні розробки та високі технології.

Наостанок гарант подякував військовим зв’язківцям за героїзм і відвагу, які воїни проявляють, боронячи схід нашої країни.

Як повідомлялося, в ОБСЄ вперше не зафіксували порушень на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини