Головна Новини Суспільство події Зеленський анонсував будівництво мультилікарень в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував будівництво мультилікарень в Україні

За словами президента України, у мультилікарні українці зможуть звертатися з будь-якою хворобою і отримувати відповідну допомогу в одній установі

29 липня 2020, 13:20 comments1214
Поділіться публікацією:

У декількох регіонах України незабаром побудують мультилікарні. Їх планується звести в рамках програми "Велике будівництво". Про це розповів президент Володимир Зеленський на відкритті другої черги нового корпусу лікарні "Охматдит" в Києві, пише "Укрінформ".

Зеленський анонсував будівництво мультилікарень в Україні

Зі слів Зеленського, особливістю мультилікарень буде те, що  туди  українці зможуть звертатися з будь-якою хворобою і отримувати відповідну допомогу в одній установі.

"Важлива частина цієї програми ("Велике будівництво" — ред.) – це мультилікарні, які ми хочемо побудувати в п'яти-шести регіонах України, де буде все. Поставлено завдання, щоб там було все повністю", — сказав Зеленський.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Зеленський розповів про порушення перемир'я на Донбасі. Президент зазначив, що на Донбасі фіксуються окремі випадки порушення перемир'я з боку бойовиків. У разі необхідності українські військові готові відповісти на атаки противника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини