Зеленська зізналася, які слова хейтерів її найбільше зачіпають

Перша леді Зеленська розповіла, чи зачіпає її хейтерство в Мережі

Дружина українського президента Олена Зеленська зізналася, що очікувала потоків хейта після обрання Володимира Зеленського. Але думала, що ненависть поллється не в такій формі й кількості. Про це перша леді розповіла в інтерв'ю "НВ".

За словами Зеленської, вона навчилася зупиняти песимістичні настрої та повертатися в потрібне русло, попри хейтерство в соціальних мережах. Але один момент все-таки прийняти перша леді не може.

"Неприємно, коли зачіпають дітей, вони-то взагалі ні в чому не винні, - вважає Зеленська. - Я розумію, що є різні політичні погляди і я потрапляю в зону впливу президента, мене з ним асоціюють. якщо є якісь противники або опоненти, ясна річ, що я буду зачеплена. Але вважаю, що чіпати дітей абсолютно некоректно".

Також Олена Зеленська прокоментувала нападки з боку користувачів відносно її зовнішнього вигляду. Дружина президента відзначає, що не прагне всім подобатися, але обзивання їй не дуже приємні.

Більш того, часом перша леді, перш ніж опублікує в Мережі той чи інший знімок, прогнозує бурхливу зворотну реакцію.

"Деякі моменти я могла прорахувати, я знала, що "ой, що зараз буде" (сміється). Тоді це весело, - додала Зеленська. - А коли просто на рівному місці, ти думаєш: а навіщо це роблять? Коли бачиш причину, все стає на свої місця, все нормально".

Раніше повідомлялося, що перша леді Зеленська охарактеризувала стиль своєї роботи досить коротко - всього лише трьома словами. Дружина українського президента Олена Зеленська визнає, що у першої леді є можливість бути почутою багатьма українцями.