Залізничник із Казахстану завоював премію "Греммі"

Успіх хлопцеві приніс ремікс популярної композиції "Roses"

Діджей з Казахстану Іманбек Зейкенов, відомий як Imanbek, став володарем престижної музичної премії "Греммі". Згідно з даними, опублікованими в Los Angeles Times, він переміг у номінації "Кращий класичний ремікс", передає "Фокус".

Успіх 20-річному хлопцю приніс ремікс популярної композиції "Roses" виконавця SAINt JHN. В YouTube кліп зібрав більше 145 мільйонів переглядів.

За даними джерела, Іманбек Зейкенов є залізничником-сигналістом, у всякому випадку - був ним у листопаді 2019 року. Він є жителем міста Аксу, що в Казахстані. Повідомляється, що музикою Іманбек почав займатися приблизно три роки тому.

Ремікс Imanbek більше 20 тижнів поспіль був у числі ТОП-10 чарту Billboard Hot 100. Він також увійшов до ТОП-10 iTunes, в музичному додатку Shazam зібрав більше 22 мільйонів переглядів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що в нинішньому році вручення премії "Оскар - 21" відбудеться на декількох локаціях. Номінанти "Оскара" стануть відомі 15 березня. Нагородження кращих в кінопрофесії відбудеться 25 квітня. Традиційна лютнева дата проведення церемонії була перенесена в зв'язку з пандемією коронавірусу - організатори висловили сподівання, що масова вакцинація допоможе стабілізувати ситуацію. 93-а церемонія вручення кінопремії відбудеться на декількох локаціях, щоб уникнути великого скупчення людей. Зокрема повідомляється, що однією з локацій стане зал Dolby Theatre (ЛА), що вміщує практично 3,5 тисячі осіб. Найближчим часом організатори оприлюднять інші локації проведення премії.