Головна Новини Суспільство події З Youtube в Pornhub: чому відеохостинг не блокує "голу йогу"
commentss НОВИНИ Всі новини

З Youtube в Pornhub: чому відеохостинг не блокує "голу йогу"

На відео в Youtube жінки демонструють оголене тіло, займаючись порно-йогою

15 грудня 2020, 12:55 comments3582
Поділіться публікацією:

На відеосервісі YouTube все більше набирають популярності ролики, де оголені дівчата займаються йогою. Попри те, що всі відео хостингу проходять сувору модерацію, цей контент не блокується.

З Youtube в Pornhub: чому відеохостинг не блокує "голу йогу"

На Youtube публікують відео з оголеними жінками. Фото: pinimg.com

Згідно з правилами сайту YouTube, якщо відео будуть містити елементи голого тіла або порнографії,  модератори їх одразу видалятимуть. Моделі нового виду активності — зовсім без одягу. Тому їх відео не повинні були дійти до глядачів. Та автори "голої йоги" знайшли вихід — свої ролики вони позначають як освітні.

Насправді ж на подібних каналах відео часто починаються зі звичайних вправ, в ході яких дівчина роздягається та демонструє всі частини тіла. Оператор в цей час знаходить "найсоковитіші" ракурси. 

Такі відео не відповідають політиці відеосервісу YouTube. На ролики еротичного характеру досить часто жаліються користувачі, але поки сайт ніяких заходів не вжив.

Школи, де практикують "голу йогу", дійсно існують. Але вони не викладають відео зі своїх занять в інтернет-простір. 

Нагадуємо, що вчора на деякий час перестали працювати всі сервіси GoogleТак, недоступні виявилися такі популярні програми як YouTube, Gmail, Google Drive. За даними порталу Downdetector, збої реєструвалися в Україні, США, Німеччині, Великобританії, Росії, Болгарії та ще ряді країн. Відзначається, що проблеми зафіксували не тільки в веб-версії, але і мобільних додатках-аналогах.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що хакери зламали систему Міністерства фінансів США та отримали доступ до таємних листувань. Існують побоювання, що вони могли потрапити й до інших систем. Досі невідомо, представники якої країни могли зробити віртуальне проникнення до міністерства.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини