Головна Новини Суспільство події З 1 березня для України відкриються нові безвізи - куди можна поїхати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

З 1 березня для України відкриються нові безвізи - куди можна поїхати українцям

С початку весни для України відкриються нові країни

28 лютого 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Для українських туристів відкриваються нові можливості. Відтак з березня можна буде без оформлення візи полетіти до кількох острівних країн. Про це у своєму Твіттері написав міністр зовнішніх справ Дмитро Кулеба.

З 1 березня для України відкриються нові безвізи - куди можна поїхати українцям

Безвізовий режим: українцям стали доступні нові напрямки. Фото: 7factov.ru

За словами міністра, для українців буде відкрита карибська держава Гренада, заморські території Нідерландів Аруба та Кюрасао, карибські острови Бонайре, Сінт-Естатіус і Саба.

Ці туристичні місця славляться своїми мальовничими пляжами.

Окрім того, Дмитро Кулеба повідомив, що з початку весни українці зможуть літати до Грузії, авіасполучення з якою було припинене в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Умови в'їзду до цих та інших країн під час карантинних обмежень можна переглянути на інтерактивній мапі на сайті Tripadvisor.mfa.gov.ua.

Нагадаємо, що в Україні невдовзі можуть подешевшати ціни на авіаперельоти. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Знизитися у ціні можуть як міжнародні, так і внутрішні рейси. Здешевлення авіаквитків допоможе оговтатися як компаніям, так і державі від коронакризи. Подробиці пропозиції дивіться в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що експерти з туристичної галузі назвали найкрасивіші та найцікавіші напрямки для подорожей у 2021-му році. Ці місця були визначені на основі опитування людей з різних куточків світу. Що це за локації та чому їх варто відвідати, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, скільки відпочиватимуть українці в березні та чи буде восьме березня вихідним днем. Перелік робочих та вихідних днів дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини