Які політичні партії найбільше підтримують українці: "Слуга народу" не на першому місці

Партія Зеленського виявилася на 3 місці, хоча на початку січня була на першому

Київський міжнародний інститут соціології провів телефонне опитування серед населення України та з'ясував, які політичні партії люди підтримали б на виборах до Верховної Ради. Цікаво, що партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" вже не займає лідируючу позицію.

Так, за результатами опитування з'ясувалося, що відразу три політичних партії мають велику підтримку з боку українців. Лідирує в цьому рейтингу партія "Європейська Солідарність". З усіх респондентів за неї віддали б свій голос 1 8,1% серед тих, хто визначився з вибором.

Друге місце за результатами опитування займає політична партія "Опозиційна платформа - За життя". Її результат 16,8%. На третьому місці опинилася партія "Слуга народу". З усіх опитаних українців 15,5% зазначили, що голосували б за неї на виборах до Верховної Ради.

Четверту позицію зайняла політична партія "Батьківщина". 13,2% респондентів проголосували б за неї на виборах. П'яте місце в рейтингу займає партія "Слово і честь". Її результат - 6,3%.

До слова, в недавньому опитуванні, який проводила соціологічна група Рейтинг, українці відповіли на питання, за кого б вони віддали голос, якби найближчим часом відбулися вибори Президента. На першому місці, за результатами опитування, виявився Зеленський.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Верховній Раді запропонували не заплатити депутатам-прогульникам і заощадити 2,8 млн гривень, а також про те, що Зеленський заявив про скасування карантину, але не для всіх.