Яка погода буде 24 жовтня: синоптики попереджають про заморозки"

Завтра на українців очікують холодні ночі, проте денні температури будуть помірними

Завтра, 24 жовтня, жителів України очікує різке похолодання, яке принесе нічні заморозки. Водночас, синоптики обіцяють відсутність опадів у більшості регіонів країни. Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

За прогнозами, вночі температура повітря коливатиметься в межах від +1 до +6°C, а в південній частині країни очікується трохи тепліше — від +5 до +10°C. На високогір’ї Карпат можливі заморозки до -3°C. У денний час синоптики обіцяють потепління до +9...+14°C, а на Закарпатті та в південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +17°C.

Також очікується мінлива хмарність та переважно північно-західний вітер швидкістю 5-10 м/с. Вночі та вранці на заході країни, а також у Житомирській та Вінницькій областях місцями можливий туман.

Киян також очікує холодна, але суха погода. За даними синоптиків, у столиці завтра буде мінлива хмарність без опадів. Вітер очікується північно-західного напрямку зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі складе від +4 до +6°C, а вдень потеплішає до +11...+13°C. У Київській області температура вночі коливатиметься від +1 до +6°C, вдень очікується до +14°C.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Українські користувачі отримують оперативні попередження про небезпечні погодні умови безпосередньо у своїх мобільних додатках завдяки інтеграції Укргідрометцентру з європейською платформою MeteoAlarm. Про це розповіла речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха на брифінгу в Медіацентрі Україна.