Головна Новини Суспільство події «Ви очманіли, офіцери з погонами?»: Аваков про банду поліцейських у Павлограді (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ви очманіли, офіцери з погонами?»: Аваков про банду поліцейських у Павлограді (ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков жорстко прокоментував злочини поліцейських Павлоградського райвідділку, яких затримали у Дніпропетровській області

6 червня 2020, 16:27 comments5284
Поділіться публікацією:

У Павлоградському відділі поліції, Дніпропетровська область, де 5 червня затримали банду поліцейських, внутрішня безпека НПУ, ДБР та СБУ провела слідчі дії. Про це повідомили в МВС України.

«Ви очманіли, офіцери з погонами?»: Аваков про банду поліцейських у Павлограді (ВІДЕО)

Після виявлення факту співпраці правоохоронців з наркоторговцями та іншими злочинцями МВС розпочинає тотальне відпрацювання регіону.

"Ви там очманіли, офіцери з погонами? Спілкуватися з цими негідниками, які торгують наркотиками у школах та підворіттях, — заявив глава МВС Арсен Аваков. -  Я хочу, щоб кожний з вас знав, я буду захищати кожного достойного офіцера, а з негідниками розмова буде короткою. Чекаю совісті від вас".

Повідомляється, що тимчасовим керівником відділу призначено начальника департаменту внутрішньої безпеки полковника Ігоря Мартищука. Протягом наступних трьох тижнів буде сформовано нову команду, працівники якої пройдуть атестацію. При цьому, обов’язкову перевірку та переатестацію пройдуть близько 500 працівників Павлоградського відділу та його чотирьох підрозділів.

Крім того, посилять добові наряди та оперативні підрозділи, патрулювання, розгорнуть додаткові контрольно-пропускні пункти, маршрути та пости. Окремо будуть проведені слідчі та розшукові дії щодо незаконного постачання зброї та боєприпасів, наркозлочинності.

Аваков додав, що слід припинити зрощування поліцейських, наркоторговців та інших злочинців. За його словами, "болото, при якому нічого не можна вирішити, тут не може продовжуватися".

Нагадаємо, у Дніпропетровській області поліцейські, підвищуючи показники роботи, в обмін на гроші та наркотики примушували громадян скоювати злочини. Були затримані 7 учасників банди поліцейських – начальник та заступник Павлоградського відділу поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, начальник сектору цього ж відділу поліції та 4 оперативних працівників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини