"Втрачають гроші без потреби": український поет розкритикував привітання Зеленського на білбордах (ФОТО)

На думку Андрія Любки, дані звернення не мають суспільної ваги

Український поет та перекладач Андрій Любка прокоментував привітання президента Зеленського від "Слуги Народу" на білбордах Закарпаття, наголосивши, що партія витрачає гроші без потреби. Свою думку він висловив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як пише поет, проїхавши 70 кілометрів до гірськолижного витягу, він побачив щонайменше 10 таких білбордів із привітаннями президента від партії "Слуга Народу".

У своєму посту Любка ставить питання для чого вони встановлені, адже на його думку Зеленський там їздити не буде і не побачить привітань.

"Для чого вони? Партія вітає свого лідера? Але ж він не буде їхати цією дорогою на Закарпатті, тобто не побачить. Побачити маємо ми, виборці? А сенс? Звертаються не до нас, а до президента", - пише Любка.

Також на думку поета, дані звернення не мають суспільної ваги і на їх місці можна було б, наприклад, рекламувати якусь цікаву ініціативу.

Фото: facebook.com/andriy.lyubka


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що виробник популярних шоколадних батончиків потрапив у скандал через обгортку. Справа в тому, що в Індії на обгортках солодощів було нанесено зображення індуїстських богів. Незабаром у Мережі почали критикувати таке рішення компанії та його представники повідомили про зняття з продажу шоколадок у цій упаковці.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Україні знайшли місце, яке може бути придатним для будівництва космодрому. Зазначається, що в нашій країні таке місце знайти складно через те, що вона густонаселена. Докладніше про це читайте у нашій статті.