Головна Новини Суспільство події Встановлення грат на двері та вікна не пов'язане з протестами 30 жовтня, - КСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Встановлення грат на двері та вікна не пов'язане з протестами 30 жовтня, - КСУ

В Конституційному суді запевняють, що закупівлі передбачені Річним планом

2 листопада 2020, 20:00
Поділіться публікацією:

Конституційний суд України оприлюднив інформацію про те, що закупівля грат на вікна та двері будівлі ніяким чином не пов'язана з подіями 30 жовтня.

Встановлення грат на двері та вікна не пов'язане з протестами 30 жовтня, - КСУ

ФОТО: 24 канал

У КС запевняють, що покупка була передбачена Річним планом закупівель на 2020 рік Конституційним судом України. За повідомленням, найбільш економічно вигідну пропозицію суд отримав від ТОВ "Трейд Тулс".

"Відтак між Конституційним Судом України та ТОВ "ТРЕЙД ТУЛС" було укладено Договір від 30 жовтня 2020 року про надання послуг з встановлення металевих грат на двері та вікна першого поверху адміністративної будівлі Конституційного Суду України на загальну суму 48 783,56 грн. Термін виконання цього договору становить до 31 грудня 2020 року. Все просто!!!", — сказано на офіційній сторінці КС в Facebook.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 30 жовтня, біля будівлі Конституційного суду відбувся протест через рішення суду про скасування кримінальної відповідальності за неправдиве декларування. Протестувальники у якості підручних матеріалів використовували димові шашки і презервативи. Після цього ЗМІ припустили , що судді КС готуються до нових протестів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини