Головна Новини Суспільство події Все більше молоді робить вибір на користь життя з батьками, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Все більше молоді робить вибір на користь життя з батьками, - дослідження

Американці частіше стали відмовлятися від орендованого житла

5 вересня 2020, 14:52 comments1780
Поділіться публікацією:

На тлі пандемії коронавірусу все більше молодих людей залишається жити з батьками. Так, згідно з новим звітом Pew Research, опублікованому в п'ятницю, в США 52% живуть зі своїми батьками. Цей показник більше, ніж під час Великої Депресії (світова економічна криза, що почалася 24 жовтня 1929 року зі біржового краху в США і тривав до 1939 року, — ред.). Про це пише Forbes.

Все більше молоді робить вибір на користь життя з батьками, - дослідження

Згідно з аналізом урядових даних Pew Research, 52% американців у віці від 18 до 29 років жили принаймні з одним батьком в липні.

Попередній рекорд був задокументований в перепису 1940 року - 48%. Правда дослідники відзначають, що в 1930-і роки, ймовірно, показник був вище. Але за той період офіційних даних немає.

Молоді люди стали одними з тих, хто постраждав найбільше від викликаного пандемією економічного спаду. Варто відзначити, що саме ця категорія населення планети найчастіше втрачала роботу на тлі пандемії коронакризи.

Експерти вважають, що на тлі того, що молоді люди все частіше відмовляються від орендованого житла на користь батьківського дому, можуть бути серйозні наслідки для ринку оренди житла в США з точки зору попиту.

До пандемії, згідно з даними перепису населення, число молодих американців, що живуть вдома, безперервно зростала з 1960-х років. коронавірус перевернув життя в США і зруйнував економіку. В останньому звіті Міністерства праці Сполучених Штатів в п'ятницю говорилося, що 13,6 мільйона американців залишилися без роботи.

Нагадаємо, в половині районів Києва ціни на довгострокову оренду житла як і раніше нижче докарантинного рівня. Кімнати в столиці здають за 3000-4500 грн в місяць, а знявши троячку на трьох, можна заощадити від 1630 до 4500 грн в місяць. Однушки в "університетських" районах великих міст стоять від 6500 до 9000 грн. "Коментарі" з'ясували, де найвигідніше орендувати житло студентам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини