Викладач в Криму назвав владу України легітимною: що з ним зробили

На парі перед студентами в Криму викладач назвав українську владу легітимною.

Викладач з конституційного права так званого "кримського філіалу" російського державного університету правосуддя перед студентами заявив, що українська влада є легітимною та конституційною. Після цього, викладача відсторонили.

Як повідомляє рух спротиву на тимчасово окупованих територіях України "Жовта Стрічка", в Криму відсторонили викладача, який пояснив, чому українська влада легітимна.

"Два тижні тому, на парі з конституційного права викладач зазначив, що українська влада є обраною відповідно до українських законів та визнаних норм міжнародного права, тож є легітимною та конституційною", - повідомляє активістка руху опору.

На парі з викладачем почав сперечатись студент, який приїхав з Росії. Після інциденту він поскаржився на нього.

"З ним почав сперечатися хлопець який приїхав сюди вчитися з Тули. Сказав, що такого казати не можна, що це зрада, обурився що ніхто зі студентів його не підтримав, показово пішов з пари, пожалівся на викладача. Пар з цього предмета нема от уже 2 тижні. Зараз староста сказав, що викладача відсторонили за той випадок", - вказує активістка.

Як вказує "Жовта Стрічка", у цьому прикладі вся Росія, коли в університеті правосуддя, "як вогню бояться будь-яких виявлень правди".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіянка, яка отримала громадянство США задонатила на допомогу Україні 52 долари. Згодом вона приїхала в Росію та була арештована. Через деякий час суд оголосив їй вирок та посадив до в'язниці на 12 років.

Також "Коментарі" писали про росіянку, яка розповіла правду про війну в Україні. Її за це покарали.