Головна Новини Суспільство події Відому актрису госпіталізували з коронавірусом: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому актрису госпіталізували з коронавірусом: що відомо про її стан

Зірка фільму «Карнавал» знаходиться в лікарні

22 грудня 2020, 18:58 comments1249
Поділіться публікацією:

Відому актрису Ірину Муравйову госпіталізували з коронавірусом. Про це повідомляє Telegram-канал Mash сьогодні, 22 грудня.

Відому актрису госпіталізували з коронавірусом: що відомо про її стан

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що зірка "Карнавалу" відчула себе погано 10 грудня. Актриса поскаржилася на озноб, головний біль, температуру і першіння в горлі. За інформацією джерела, на наступний день вона здала тест на коронавірус. Однак стан продовжував погіршуватися. І 18-го грудня Ірину Вадимівну госпіталізували у важкому стані.

Так, лікарі діагностували вірусну пневмонію і коронавірус. Зараз артистка знаходиться під постійним наглядом лікарів в палаті. За даними Mash, актриса знаходиться в стані середньої тяжкості.

Ірина Муравйова — радянська і російська актриса. Вона полюбилася багатьом завдяки ролям у таких фільмах, як "Карнавал", "Москва сльозам не вірить", "Найчарівніша і найпривабливіша", "Одеський пароплав", "Ми, що нижче підписалися", "Квартирне питання", "Полювання на ліс", "Пес у чоботях", "Бабій" і багатьох інших. Більш молоде покоління знає артистку за серіалом "Не родись красивою". Додамо, що актрисі в лютому наступного року виповниться 72 роки.

Нагадаємо, відомий артист Сергій Маковецький поборов коронавірус. Сьогодні стало відомо, що останній тест на коронавірус показав негативний результат. Актор планує повернутися на сцену театру.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", популярна українська телеведуча Василіса Фролова, яка чекає первістка, повідомила на своїй сторінці в соціальних мережах сумну новину. Вона зізналася, що захворіла на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини