Відомого телеведучого побили в центрі Києва

А почалося все з того, що Щур, який переходив вулицю, зробив зауваження двом хлопцям на самокатах, щоб вони пропускали пішоходів

У центрі Києва побили популярного телеведучого Романа Вінтоніва, відомого як Майкл Щур. Журналіст повідомив, що трапилося це близько другої години дня на перетині вулиць Ярославів Вал та Івана Франка.

А почалося все з того, що Щур, який переходив вулицю, зробив зауваження двом хлопцям на самокатах, щоб вони пропускали пішоходів.

Між хлопцями і провідним почалася перепалка. Один з самокатників бризнув Щуру в очі з газового балончика і продовжив свою прогулянку. Потім перепалка між ведучим, який наздогнав кривдника, і хлопцем продовжилася. Хлопець знову вдарив Щура.

У підсумку обидва кривдники пішли в сторону вулиці Прорізна, а журналіст пішов шукати, де можна промити очі і ніс.

"Якщо я зробив щось неправильно, я готовий нести відповідальність. Також я хочу знайти цього хлопця. Я впевнений. що він не "божевільний чоловік" / "не знахабнілий молодик" / "не садист водій самоката". Я думаю, що він нормальний тип. Він теж, як і я, мав плани на день", - пише потерпілий Щур.

Він також додав, що шукає людей, які бачили, що відбувалося.

Нагадаємо, в ніч на 4 квітня в будинок 78-річного французького мільйонера Бернара Тапі проникли невідомі люди. Вони побили чоловіка і його дружину, скоїли пограбування і втекли з місця події. Відомо, що зловмисників було четверо. Вони проникли в будинок мільйонера, розташованого на південний схід від Парижа в комуні Комб-ла-Віль, коли сім'я спала. Невідомі зв'язали Бернара Тапі і його дружину і завдали їм кілька ударів, потім вкрали з будинку коштовності. Після того як злочинці зникли, чоловік викликав "швидку" допомогу, але госпіталізація не знадобилася, оскільки травми були важкими.