Від зарплат до премій: скільки заробляє мер Львова Садовий

Львівська міська рада розкриває карти: зарплати мера і його команди

Львівська міська рада відкрила завісу над зарплатами свого керівництва. Міський голова Андрій Садовий та його заступники за червень заробили значні суми завдяки окладам, преміям та надбавкам за високі досягнення в праці.

Зокрема, в червні міський голова Андрій Садовий отримав зарплату в розмірі 67 тисяч гривень, з яких основний оклад склав лише 9600 гривень. Решта суми була доповнена премією в розмірі 19 тисяч та надбавкою за досягнення - 6352 гривень. Після сплати податків, мер міста отримав “на руки” 53 тисячі 545 гривень.

Першому заступнику міського голови, куратору економічного розвитку Андрію Москаленку, нараховано 67 тисяч 763 гривні. Виходячи з окладу у 11945 гривень, Москаленко доповнив свій дохід премією в 23 тисячі 890 гривень та надбавкою за високі досягнення в 15 тисяч гривень, у підсумку на руки отримавши 54 тисячі 549 гривень.

Заступник з містобудування Любомир Зубач мав значну надбавку в 18 тисяч 312 гривень та премію 28 тисяч гривень, загальна сума доходу до оподаткування склала понад 52 тисячі гривень.

Найвищу зарплату серед заступників отримала Ірина Маруняк, куратор житлово-комунального господарства. Загальний дохід Маруняк склав 56,1 тисяч гривень, з надбавкою за досягнення в 16 тисяч 927 гривень та премією в 23 тисячі гривень.

На завершення, Наталія Алєксєєва, керуючий справами виконкому, отримала надбавку 17 тисяч 360 гривень та премію 26 тисяч 727 гривень, що в підсумку склало 53 тисячі гривень доходу в червні.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Народний депутат Олександр Федієнко, коментуючи індексацію зарплат парламентарів в ефірі Новини.LIVE, висловив незадоволення рівнем своєї заробітної плати. За його словами, працюючи у бізнесі, він заробляв у десять разів більше