Головна Новини Суспільство події Верховна рада не скасувала карантин вихідного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна рада не скасувала карантин вихідного дня

Постанову підтримали всього 149 депутатів

17 листопада 2020, 14:43
Поділіться публікацією:

Сьогодні на засіданні Верховної Ради України було порушено питання про перегляд постанови Кабінету міністрів про введення карантину вихідного дня. На підтримку проголосували всього 149 депутатів з 226 необхідних. Про це повідомляє HB.

Верховна рада не скасувала карантин вихідного дня

ФОТО: З відкритих джерела

Зокрема, постанова № 4381 передбачала перегляд і пом'якшення раніше введених Кабміном обмежень стосовно діяльності закладів торгівлі, громадського харчування, ТРЦ, нічних клубів та інших суб'єктів господарювання у вихідні дні.

"Рекомендувати Кабміну протягом трьох календарних днів з дня набрання чинності цієї постанови переглянути обмежувальні заходи, встановлені постановою КМУ №641 з наступними змінами, з метою пом'якшення обмежень щодо заборони у вихідні дні", — сказано в тексті документа.

Дану постанову до Верховної Ради внесли деякі представники від різних фракцій, серед яких Давид Арахамія ("Слуга народу"), Олена Кондратюк ("Батьківщина"), Юрій Бойко ("Опозиційна платформа — За життя") та інші.

Нагадаємо, що 11 листопада рішенням Кабінету міністрів України були посилені карантинні заходи, а саме введено карантин вихідного дня на всій території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини