Головна Новини Суспільство події Вечір в хату: в Україні запрацювали платні тюремні камери
commentss НОВИНИ Всі новини

Вечір в хату: в Україні запрацювали платні тюремні камери

Мін'юст за гроші може поліпшити комфорт для ув'язнених

31 травня 2020, 15:55 comments2935
Поділіться публікацією:

Мін'юст реалізував свою ініціативу про запровадження платних послуг для засуджених. Тепер за гроші можна отримати більш комфортні умови. VIP-камери вже гостинно відчинили свої двері в Дніпрі та Запоріжжі. Про це повідомив глава Мін'юсту Денис Малюська. Міністр назвав прайс на послуги правоохоронців. Так, влаштуватися в СІЗО з комфортом можна за скромну плату в 570 грн за добу.

Вечір в хату: в Україні запрацювали платні тюремні камери

"Відкрили платні камери в СІЗО Запоріжжя, Вільнянському районі Запорізької області, місті і Дніпрі. Ціни особливо не відрізняються. Запоріжжя: добу — 570 грн, тиждень 1990 грн., місяць — 3410 грн. Вільнянський НВК 540 грн, 1900 грн, 3260 грн відповідно за добу, тиждень і місяць. Дніпро: 880 грн доба, 2200 грн тиждень і 3060 грн місяць", — написав Малюська.

Міністр пояснив, що платні камери потрібні для того, щоб зробити ремонт у безкоштовних.

"Нехай за кращу камеру платять не хабар, а платіж в бюджет", — зазначив він.

Засуджені мають достатню фізичну форму і можуть заробляти, а не "сидіти на шиї платників податків", вважають у Мін'юсті.

Раніше портал "Коментарі" публікував матеріал про те, що платні камери, на думку міністра юстиції створюються не для зручності ув'язнених, а для боротьби з корупцією. І, хоча від тюрми і від суми у слов'ян прийнято не зарікатися, але, при будь-якому комфорті туди не хочеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини