Вакцинувався - отримав квиток на футбол: як у Полтаві заохочують громадян

Полтавцям видадуть тисячу квитків на футбольний матч "Ворскли"

Полтавський футбольний клуб "Ворскла" подарував тисячу безплатних квитків на домашній матч для мешканців міста, які пройдуть вакцинацію від коронавірусу. Про це повідомляють у пресслужбі Полтавської обласної державної адміністрації.
У п'ять полтавських центрів вакцинації привезли по 200 білетів для тих громадян, які першими отримають щеплення. Почали роздавати квитки на матч "Ворскли" з 10 серпня.

Губернатор Полтавщини подякував керівникам клубу "Ворскла" за таку заохочувальну акцію для громадян, які прагнуть бути здоровими й захищеними.

"Містяни бачать, що вакцинація – це легко, безпечно, популярно. Бажаю "Ворсклі" вдалої гри, а фанатам - здоров'я!" – наголосив голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що тим, хто бажає отримати дозу вакцини від COVID-19 у центрах вакцинації, слід взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код або декларацію з сімейним лікарем.

Зазначимо, що найближчий матч "Ворскли" із футбольним клубом "Верес" із Рівного запланований на 14 серпня. Матч відбудеться на стадіоні "Авангард". Втім, у полтавців є ще час, аби безплатно отримати квитки на матч. Адже полтавцям видаватимуть квитки на матч, що пройде 20 серпня. Тоді полтавська "Ворскла" зустрінеться з харківським "Металістом 1925".

Як повідомляв портал "Коментарі", українців можуть почати зобов'язувати до отримання щеплення проти COVID-19. За словами начальника Головного управління Держслужби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів у м. Києві Олега Рубана, такої ймовірності не варто виключати.