Головна Новини Суспільство події В Укргідрометцентрі розповіли, чи чекати українцям снігу на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

В Укргідрометцентрі розповіли, чи чекати українцям снігу на Новий рік

Синоптик спрогнозував, яка погода очікується в Україні у новорічну ніч

24 грудня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Лічені дні залишаються до новорічної ночі. Багатьом українцям із нелегким 2020 роком хочеться скоріше попрощатися, а прийдешній 2021 рік зустріти в атмосфері свята та справжньої зими. Яку ж погоду прогнозують синоптики на Новий рік в Україні та головне питання — чи буде сніг. Відповідь дав синоптик Українського гідрометеорологічного центру Владислав Білик в ефірі одного з українських телеканалів.

В Укргідрометцентрі розповіли, чи чекати українцям снігу на Новий рік

Фото з відкритих джерел

За його словами, очікувати в Україні 31 грудня сніжної погоди більшості українців не варто. Оскільки температура напередодні Нового року, крім східних областей нашої країни, переважно, підніметься вище нуля.

Крім того, в більшості регіонах у новорічну ніч снігу не прогнозується. Але шанс насолодитися зимовою казкою є у жителів сходу України — там сніг може триматися, оскільки, за прогнозами, буде холодно.

В цілому по Україні, зазначає синоптик, температура повітря досягне від 5 градусів морозу до 5 градусів тепла. За прогнозами, в західних регіонах і на півдні країни буде тепліше, вночі стовпчик термометра опуститься до нуля. Днем прогнозуються плюсові значення температури — до 5 градусів. В інших областях температура становитиме від 2 градусів морозу до 0. Найхолодніше на сході України — там до 5 градусів морозу.

Нагадаємо, в Україні йде зміна повітряних мас, очікується сніг та дощ. Такий прогноз зробила синоптик. Відомо, в яких регіонах країни і коли можливі дощі, сніг, мокрий сніг і поривчастий вітер.

Як повідомлялося раніше, український народний синоптик спрогнозував, якою може бути погода на Різдво в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини