Головна Новини Суспільство події В Україну повертається бабине літо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертається бабине літо

В деякі регіони України на кілька днів повернеться літнє тепло

22 жовтня 2020, 06:21
Поділіться публікацією:

Погода в Україні сьогодні, 22 жовтня, буде зовсім не осінньою. Стовпчики термометрів у всіх регіонах стрімко поповзуть вгору. А в деяких областях вони й зовсім покажуть +20. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

В Україну повертається бабине літо

Бабине літо. Фото: ukr.media

Прохолодніше за все сьогодні буде на Півночі та Сході. Але і там сонце прогріє повітря набагато сильніше, ніж було напередодні. Вдень термометри в більшості регіонів покажуть +15. А ось в Донецькій, Житомирській та Київській областях синоптики обіцяють до +18.

Теплом і сонцем погода сьогодні порадує також жителів західних регіонів і українського Центру. Стовпчики термометрів вдень коливатимуться в межах 15-18 градусів. Вночі можу впасти до +5.

Справжнісіньке бабине літо повертається на Південь України. Уже сьогодні в Миколаївській, Херсонській і Одеській областях сонце прогріє повітря до +20. У решті регіонів буде тільки на градус-два менше. Парасольки сміливо можна залишати вдома — дощів синоптики не обіцяють.

В Україну повертається бабине літо - фото 2

Бабине літо в Україну повернулося не так вже й надовго. Вже на вихідних небо над більшістю регіонів затягне дощовими хмарами, а температура повітря різко впаде.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які продукти допоможуть позбутися від осінньої хандри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини