Головна Новини Суспільство події В Україні зміниться погода: попередження синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зміниться погода: попередження синоптика

Синоптик повідомила, коли в Україні підвищиться температура повітря

8 грудня 2020, 19:23
Поділіться публікацією:

У середу Україна ще побуде під впливом потужного північно-східного антициклону Xavier й опадів не очікується. У більшості областей буде прохолодна та морозна погода. Але вже цього тижня температура повітря у багатьох регіонах країни піде вгору. Про це йдеться у прогнозі синоптика Наталки Діденко, опублікованому в її Telegram-каналі.

В Україні зміниться погода: попередження синоптика

Фото з відкритих джерел

Так, у четвер, 10-го грудня, в Україну ввірветься інша повітряна маса, із південного заходу Європи — суттєве потепління та помірні або й сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. За прогнозом синоптика, циклон охопить Захід, Північ, частину центральних областей й Одещину.

Синоптик повідомила, що в столиці в середу ще буде морозно — до 4 градусів морозу. Та вже 10-го грудня у Києві почне падати атмосферний тиск, температура повітря підвищиться до нуля чи й навіть до 1 градуса морозу.

Крім того, у четвер імовірні опади — мокрий сніг та дощ. А також знову підійметься сильний вітер.

"Тому на дорогах ускладниться ситуація та й метеозалежні, а зараз це практично всі, можуть почувати себе не дуже... Особливо це стосується людей із серцево-судинними недугами, ймовірні проблеми із артеріальним тиском, головний біль тощо", — попередила Наталка Діденко.

Нагадаємо, опубліковано календар магнітних бур на грудень 2020 року: коли цього місяця очікуються удари. Так, у другій половині грудня на людей чекає відчутний магнітний удар.

Як раніше повідомляв "Коментарі", озвучено прогноз погоди на Новий рік в Україні. Відомо, чи слід українцям чекати снігу в прийдешню новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини