Головна Новини Суспільство події В Україні запрацював перший мобільний шпиталь для коронавірусних хворих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запрацював перший мобільний шпиталь для коронавірусних хворих (ФОТО)

Шпиталь складається із кількох модулів

20 лютого 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківську нарешті встановили всі необхідні елементи першого українського мобільного шпиталю. Необхідність у побудові такого закладу виникла через шалене збільшення кількості коронавірусних хворих в регіоні. Про подію повідомляє Telegram-канал "Украина 24/7".

В Україні запрацював перший мобільний шпиталь для коронавірусних хворих (ФОТО)

Мобільний шпиталь в Івано-Франківську. Фото: "Украина 24/7"

Слід зазначити, що розгортання так званого "польового" шпиталю зайняло у спеціалістів всього добу. Лише учора, 19 лютого, всі необхідні складові, а також медичне обладнання були привезені до Івано-Франківщини. Між іншим, безпеку та швидкість доставки забезпечили співробітники ДСНС України.

В Україні запрацював перший мобільний шпиталь для коронавірусних хворих (ФОТО) - фото 2
В Україні запрацював перший мобільний шпиталь для коронавірусних хворих (ФОТО) - фото 3
В Україні запрацював перший мобільний шпиталь для коронавірусних хворих (ФОТО) - фото 4

Сьогодні медики завершають кінцеве облаштування мобільного шпиталю. Як повідомляється у ЗМІ, заклад складатиметься із кількох окремих модулів. Загальна місткість — 120 лікарняних ліжок. Слід зазначити, що це понад вполовину менше, аніж прогнозувалося спочатку. Після першої інформації щодо розгортання медшпиталю в Івано-Франківську урядовці обіцяли забезпечити місця для 250 можливих хворих на коронавірус.

Загалом Івано-Франківська область доволі сильно страждає нині від COVID-19. Нагадаємо, як повідомляли "Коментарі" раніше, щонайменше до 28 лютого в регіоні оголошено найвищий рівень карантинних обмежень — "червоний". Уже від суботи, 20 лютого, в області діятимуть спеціальні карантинні блокпости, обмежуватиметься виїзд та в’їзд у населені пункти. Також жорсткий карантин торкнеться більшості закладів, пов’язаних зі скупченням громадян.

Також на порталі повідомлялося, що в Україні загалом оновилися правила адаптивного карантину. Які саме обмеження діятимуть в державі та від чого вони залежать, можна детально дізнатися у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини