Головна Новини Суспільство події В Україні обмежать кількість учасників релігійних обрядів і свят
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні обмежать кількість учасників релігійних обрядів і свят

Нововведення також торкнулися роботи театрів і кінотеатрів.

4 грудня 2020, 01:32
Поділіться публікацією:

У зв'язку з великою кількістю хворих коронавірусною інфекцією і несприятливою епідеміологічною ситуацією в країні кількість учасників релігійних обрядів і свят не повинна перевищувати 20 осіб. Таке рішення прийняли в Міністерстві Культури України. Чи будуть змінені введені обмеження на період зимових релігійних свят — Водохреща і Різдва — поки не уточнюється.

В Україні обмежать кількість учасників релігійних обрядів і свят

Фото з відкритих джерел

Крім цього, нововведення торкнулися роботи театрів і кінотеатрів — наповненість їх залів глядачами не повинна перевищувати 50%. Екскурсії в музеях також будуть проводитися тільки за умови можливості розміщення однієї людини на 20 квадратних метрах. Також повідомляється, що в разі введення повного локдауну українці будуть попереджені про це приблизно за тиждень і матимуть можливість підготуватися заздалегідь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи зможуть українці подорожувати на новорічні свята. Співзасновник національного туристичного оператора Олена Бойко поділилася, чи варто українцям планувати поїздки на новорічні свята, або краще залишитися вдома. Крос того, голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха розповів, що зараз спостерігається активний попит на екзотичні тури, а деякі напрямки вже повністю розкуплені.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини