Головна Новини Суспільство події В Україні через негоду призупинили роботу аеропорти: де саме
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні через негоду призупинили роботу аеропорти: де саме

У більшості областях України аеропорти продовжують працювати

9 лютого 2021, 10:38
Поділіться публікацією:

Через сильні снігопади і загальне ускладнення погодних умов у двох обласних центрах України призупинена робота аеропортів. Про це повідомляють представники прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

В Україні через негоду призупинили роботу аеропорти: де саме

У Вінниці та Чернівцях погода зупинила роботу авіатранспорту. Фото із соцмереж

Так, від вечора 8 лютого не планують нових рейсів та не приймають літаки на посадку працівники аеропортів у Вінниці та Чернівцях. Пориви вітру, налипання снігу та загальна кількість опадів надто ускладнює роботу авіаційного транспорту в цих регіонах.

Зазначається, що в інших областях літаки продовжують вилітати та приземлятися у штатному режимі. Інформації про закриття інших аеропортів наразі немає.

Нагадаємо, кілька тижнів тому подібна ситуація спостерігалася на Одещині. Наприкінці січня через погану погоду аеропорт в Одесі не зміг прийняти літак української авіакомпанії Sky Up, який повертався із Шарм-ель-Шейха. Пілоту довелося покружляти над засипаним снігом летовищем, після чого він вилетів до Борисполя — іншого виходу не було.

З 8 лютого значні снігопади розпочалися по майже всій Україні. Видимість ускладнена, як і пересування вулицями населених пунктів. Комунальним службам не вдається впоратися із наслідками негоди, адже снігопади надто рясні — всипають дорожнє покриття одразу після того, як його розчистять.

Зрозуміло, що за таких умов дуже складно виїжджати у справах до іншого міста. На час сильних снігопадів українцям рекомендують користуватися залізничним транспортом, адже він, за словами представників "Укрзалізниці", повністю безпечний і жодним чином не залежить від ускладнення погодних умов.

Такий вихід із ситуації є доволі непоганим, адже, як повідомляли "Коментарі", найближчими днями погода в Україні тільки продовжить погіршуватися. З 10 лютого температура повітря подекуди вночі знижуватиметься до -16, йтиме сніг, а подекуди — сніг з дощем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини