Головна Новини Суспільство події В СБУ назвали причину запуску санкцій проти Спортмайстера
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ назвали причину запуску санкцій проти Спортмайстера

РНБО ввів санкції проти зареєстрованої в Сінгапурі компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd, якій належить ТОВ «Спортмастер-Україна»

22 лютого 2021, 23:51
Поділіться публікацією:

Санкції щодо сінгапурської компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd (засновник відповідної мережі "Спортмастер") введені на підставі інформації про роботу мережі в окупованому Криму.

В СБУ назвали причину запуску санкцій проти Спортмайстера

Спортмастер, фото - з відкритих джерел

"Санкції введені на підставі інформації про роботу мережі в Криму. Впровадженню санкцій передував лист СБУ на адресу МЗС України, спрямоване ще влітку минулого року, про протиправність такої діяльності на тимчасово окупованих територіях" — пояснили в СБУ інформагентству "Інтерфакс-Україна".

Своєю чергою МЗС України неодноразово зверталося з відповідними нотами в держоргани Сінгапуру, які залишилися без розгляду і належного реагування ".

РНБО ввів санкції проти зареєстрованої в Сінгапурі компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd, якій належить ТОВ "Спортмастер-Україна", 19 лютого.

Компанії на три роки заборонені торгові операції, транзит ресурсів, польоти і перевезення на території України, заборонено ввезення товару і виведення капіталу.

Нагадаємо, кум Володимира Путіна Віктор Медведчук прокоментував введення санкцій РНБО проти нього і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. За словами Медведчука, санкції щодо нього і його дружини були введені в незаконний спосіб, тому що не мають за собою ніяких доказів. Він сказав, що введені РНБО санкції не можуть бути застосовані, поки суд не ухвалить відповідне рішення. Медведчук зазначив, що кампанія, яку влада розгорнула проти нього, його родини і соратників по партії говорить про те, що він "не такий, як вони" і що влада його не розуміє і відчуває в ньому небезпеку.

Як повідомляли раніше, номінальний власник заблокованих рішенням РНБО телеканалів "Україна 112", "Zik" і "NewsOne" Тарас Козак отримав гроші на їх придбання від своєї цивільної дружини. Таку інформацію повідомляють представники Центру протидії корупції, які детально вивчили фінансовий стан і банківські операції депутата.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

My Name Gold

23 лютого 2021, 01:33

БРЕД СУМАСШЕДШИЙ - НЕДОРАЗВИТОГО КЛОУНА!!! То что рошен порошенский продает свои конфеты в России и производит их там тоже, то это нормально... нацыста жидяру Порошенка другой клоун жидяра не трогает!!! Статья для лохов. Ты зеленый с шоколадным говном лучше расскажи что делают наши Украинские солдаты на линии так званого фронта, а именно их убивают, а отстреливаться не дают, мало того кто стреляет отдают под трибунал!!! Вы твари жидовские устроили геноцид Украинского народа!!! Что бы на вас жидов, сионитов истребили на веки вечные!!!


Новини