В ОП відреагували на заклики політиків "зберегти обличчя" Росії

У Європі не всі готові воювати до переможного кінця із Росією

Україна на сьогоднішній день не має варіантів, як завершити війну зі "збереженням особи" Росії. Така можливість виявилася втраченою після того, як усьому світу стали відомі факти звірячих злочинів російських військових у Бучі та Маріуполі. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Радник голови ОП зазначив, що від деяких західних політиків надходять сигнали, що війну з Росією можна завершити, надавши країні-агресору можливість зберегти особу.

Таку заяву Подоляк зробив у відповідь на матеріал у журналі Politico, де нібито частина політиків хоче, щоб можна було завершити військовий конфлікт з Росією, провівши мирні переговори і підписавши мирну угоду.

Михайло Подоляк висловив думку, що йому особисто незрозуміла логіка деяких європейських політиків, які вважають за можливе дати можливість Росії зберегти і при цьому вони розуміють усі ті злочини, які Кремль уже вчинили в Україні.

За словами радника голови Офісу президента, якщо ті політики так прагнуть підписати мир із Росією, то нехай тоді поступаються Москві своїми територіями, а виборці роблять висновки з таких дій.

Зазначимо, сьогодні в Politico було опубліковано статтю під назвою "Лідери Європи втрачають ключ до України". У ній йдеться про те, що світові лідери закликають Україну на мирні переговори з Кремлем.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Кремлі розповіли, чому Україна в НАТО – це загроза, а Швеція та Фінляндія – ні.