В ОП просять партнерів зробити чотири кроки, щоб допомогти перемогти Росію

Радник голови ОП зазначив, що партнери можуть докорінно змінити перебіг бойових дій

Якщо західні партнери України мають політичну волю, вони можуть змінити хід війни в Україні. Для цього союзникам України потрібно зробити лише чотири кроки. Як передає видання "Коментарі", про це у Twitter написав радник голови Офісу президента, член української делегації на переговорах з РФ Михайло Подоляк.

Радник голови ОП зазначив, що західні партнери мають відмінну можливість, як позбутися страшних снів, в яких вони можуть бачити очі мертвих українських дітей і відчувати присмак гару з Маріуполя. Для цього потрібно наважитися зробити лише чотири кроки. Перший крок – нове ППО, якщо немає можливості закрити небо. Другий крок – крилаті ракети/боєприпаси для важких реактивних систем. Третій крок – тверде нафтове ембарго. Четвертий крок – заборона російським кораблям заходити до портів.

Раніше Михайло Подоляк уже заявляв про те, що на Заході далеко не всі усвідомили, що Росія веде війну в Україні не за території, вона як варвар напала на Україну і український народ змушений відбиватися від цієї агресії. Ця агресія не лише проти України, а й проти всього цивілізованого західного світу та його цінностей.

Також читайте на порталі "Коментарі" - після провалу путінського бліцкригу – за 3 дні окупувати Україну у Кремлі озвучили нові плани взяття України під свій контроль. Наразі Путін орієнтується на терміни від 21 квітня до 7 травня. Начебто такі завдання Путін озвучив під час відеонаради із керівниками військових спецслужб. Про це у соцмережі розповів радник голови МВС Антон Геращенко.