В окупованому Донецьку провели "військовий парад" (Фото)

Російські окупанти влаштували "військовий парад" на честь перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні в окупованому росіянами Донецьку відбувся парад на честь перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це повідомляє видання "Новости Донбасса".

На заході було досить багато глядачів, які не дотримувалися дистанції та епідеміологічних правил. Чимало присутніх були без масок.

Відкрили парад командири незаконних збройних формувань і очільник "ДНР" Денис Пушилін. Участь у заходах брали і неповнолітні члени руху "Юнармія", курсанти і призовники.

По головній вулиці міста, де відбувся парад, проїхала військова техніка. Були представлені зразки періоду Другої світової війни і сучасне озброєння.

Як зазначає видання, до заходу було залучено майже 80 одиниць техніки.

Нагадаємо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков розкрив своє ставлення до Дня перемоги. Він вважає, що Україна не повинна і не буде ділити свій внесок у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні з іншими державами, зокрема з Росією.

Політик повідомив, що наша країна зазнала величезних втрат під час війни. Постраждали як люди, так і економіка.

Голова Верховної Ради також пояснив, що для нього означає 9 травня. Його думку дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про останній звіт розвідки Фінляндії. Згідно з документом, Росія показала здатність і готовність використовувати збройні сили у Європі для досягнення своїх цілей. Цей факт збільшив напруженість у регіоні Балтійського моря.

У звіті повідомляється, що РФ вдається до "політики сили". Подробиці ситуації дізнавайтеся тут.