Головна Новини Суспільство події В народного депутата України померла 19-річна дочка
commentss НОВИНИ Всі новини

В народного депутата України померла 19-річна дочка

Відомо, що дочка депутата померла уві сні

10 грудня 2020, 14:40 comments2029
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 грудня, стало відомо, що у народного депутата від "Опозиційної платформи — За життя" Вадима Столара сталося велике горе. У нього померла 19-річна дочка. Про це політик написав особисто на своїй сторінці в Facebook.

В народного депутата України померла 19-річна дочка

Вадим Столар (фото з відкритих джерел)

"Друзі, в нашу сім'ю прийшла біда. Наша старша дочка Діана померла уві сні від зупинки серця. Це горе, яке не описати словами", — йдеться в повідомленні.

Український політик попросив всіх поставитися з розумінням до горя в їхній родині та поважати їх право на приватне життя, в першу чергу це стосується представників ЗМІ. Вадим Столар написав, що хоче побути зі своєю сім'єю, щоб вони наодинці пережили цей важкий період.

Відмітимо, що у народного депутата залишилося дві дочки та син: Джемма (2007 р.н.), Єва (2009 р.н.) і Давид (2012 р. н.).

Вадим Столар на парламентських виборах 2019 року був обраний народним депутатом від "Опозиційної платформи — За життя". Він має великий сільськогосподарський проект, один з акціонерів "Конверсбанку" (перейменованого згодом в CityCommerceBank), співвласник київського бізнес-центру 101 Tower.

Нагадаємо, що у вівторок, 9 грудня, з життя пішла головний редактор українського журналу "Наталі" Ірина Трухачева. Причина її смерті невідома. У жінки залишилася маленька донька Маргарита.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в екс-міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвілі в результаті медичної помилки померла молода дружина. За його словами, під час операції по холецистектомії були пошкоджені великі судини печінки. За життя пацієнтки боролися 10 годин, але врятувати її так і не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини