Головна Новини Суспільство події В Кабміні назвали дати запуску внутрішнього та зовнішнього авіасполучення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кабміні назвали дати запуску внутрішнього та зовнішнього авіасполучення

На засіданні уряду обговорили пом’якшення карантину в Україні, зокрема запуск внутрішніх перельотів

3 червня 2020, 13:47 comments2052
Поділіться публікацією:

Вже у п’ятницю, 5 червня, в Україні планують відновити внутрішні авіаперельоти. Про це стало відомо під час засідання уряду сьогодні.

В Кабміні назвали дати запуску внутрішнього та зовнішнього авіасполучення

"З 5 червня ми запустимо внутрішні авіаперельоти, з 15 червня – закордонне авіасполучення", — сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у ході засідання.

Зазначимо, що інші пом’якшення карантинних обмежень в Україні стосуються режиму роботи церковних служб і обрядів, відкриття ресторанів та кафе – з 15 червня хочуть дозволити закладам приймати відвідувачів усередині.

Звичайно, зауважив голова Кабміну, всі правила щодо соціальної дистанції та дезінфекції мають виконуватися. На його думку, бізнес відповідально ставиться до цих правил, тож має обійтися без проблем.

Раніше стало відомо, за якими правилами будуть літати літаки в умовах пандемії коронавірусу. Так, Міжнародна організація цивільної авіації опублікувала рекомендації для перельотів під час коронавірусної пандемії, зокрема, ряд правил передбачений для мандрівників – довідка про стан здоров'я і неважкий багаж.

Як повідомляли "Коментарі", вже відомо, в які країни полетять перші літаки з туристами з України. Про перші рейси розповіли в Мінінфраструктури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини