Головна Новини Суспільство події Уряд хоче вдосконалити карантин вихідного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд хоче вдосконалити карантин вихідного дня

Шмигаль упевнений, що карантин вихідного дня дає змогу перерозподілити попит із вихідних на п’ять робочих днів

16 листопада 2020, 14:01
Поділіться публікацією:

Карантин вихідного дня в Україні планують вдосконалити. Про це йшлося на нараді представників Кабінету міністрів з міськими головами 16 листопада, передає "Урядовий портал".

Уряд хоче вдосконалити карантин вихідного дня

Фото: kmu.gov.ua

Як повідомив глава уряду Денис Шмигаль, влада зараз шукає шляхи, які дадуть змогу пригальмувати процес зростання кількості хворих на коронавірус. Обговорюють як можливості адаптивного карантину, так і мають намір вдосконалити карантин вихідного дня. Прем’єр-міністр зазначив, що карантин по суботах і неділях дозволяє перерозподілити попит із вихідних на п’ять робочих днів. На його думку, значні прибутки бізнесу у вихідні свідчать про те, що саме в уїк-енд величезні потоки людей рухаються в галузь харчування та розваг.

Зазначається, що будь-які протиепідемічні заходи не дають миттєвого результату й ефект карантину "вихідного дня" можна буде побачити за 2-3 тижні.

Нагадаємо, українцям показали жорсткий ролик про необхідність карантинних заходів. Українців в антикоронавірусному відео, опублікованому МОЗ, "перетворюють" на надгробки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини