Головна Новини Суспільство події Укрзалізниця запускає два нових потяги в Карпати
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця запускає два нових потяги в Карпати

У Карпати можна буде дістатися з Харкова і Херсона

17 грудня 2020, 11:39
Поділіться публікацією:

Зимовий сезон ознаменується не тільки посиленням карантину. Для зручності українців, які бажають провести зимові канікули в Карпатах "Укрзалізниця" вирішила ввести в дію два нових пасажирських рейси. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Укрзалізниця запускає два нових потяги в Карпати

Українці люблять відпочивати взимку в Карпатах

Так, нові рейси курсуватимуть з 24 грудня. З Ужгорода можна буде дістатися до Херсона (рейс №5 / 6), а з Харкова — у Ворохту (рейс №149 / 150).

Згідно з розкладом, поїзд Ужгород — Херсон відправлятиметься з Ужгорода о 16:21 і прибуватиме в Херсон о 13:59. У зворотному напрямку відправлення з Херсона о 15:10 і прибуття в Ужгород о 13:11.

"Передбачені зупинки на станціях Мукачево, Львів, ім. Тараса Шевченка, Долинська, Кривий Ріг, Апостолове", — сказано в повідомленні.

Поїзд Харків — Ворохта відправлятиметься з Харкова о 12:28 і прибуватиме до Ворохти о 12:02 наступного дня. З Ворохти відправлення о 13:51 і прибуття до Харкова о 13:20.

"Завдяки цьому потягу можна дістатися до Полтави, Миргород, Лубни, Гребінки, Бориспіль, Київ, Львів, Івано-Франківськ та інші міста", — уточнили в прес-службі.

Як повідомляв портал "Коментарі", починаючи з березня 2021 року Укрзалізниця планує підвищити тарифи на перевезення пасажирів . Після підвищення тарифів на перевезення, ціни на квитки щомісяця будуть рости на 2%. Про це акціонерне товариство (АТ) повідомляє у своїй фінансовій звітності. До слова, з 1 березня 2020 року Укрзалізниця також почала поступово підвищувати вартість квитків на 2%, щоб до кінця року збільшити її на 22%.

Нагадаємо, що АТ "Укрзалізниця" з 18 грудня відновить курсування поїзда "Гуцульщина" — пасажирський поїзд №357 / 358 з Києва до Рахова. З Києва поїзд відправлятиметься о 14:28 і прибуватиме до Рахова о 09:22. Відправлення з Рахова о 11:18 і прибуття до Києва о 6:43. Поїзд курсуватиме через такі станції: Тернопіль, Чортків, Кіцмань, Чернівці, Коломия, Яремче, Ворохта, Ясиня, Кваси та Рахів. Він буде складатися з 12 вагонів, з яких один буде спальним, п'ять купейних і шість плацкартних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини