Головна Новини Суспільство події Укрзалізниця почала продаж квитків на «червоні» станції
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця почала продаж квитків на «червоні» станції

Пасажирів запевняють, що пересуватися в поїздах безпечно

9 листопада 2020, 11:20
Поділіться публікацією:

На кількох "червоних" залізничних станціях, які були закриті через коронавірусну інфекцію, з 9 листопада, відновлено продаж квитків.

Укрзалізниця почала продаж квитків на «червоні» станції

Укрзалізниця (фото з відритих джерел)

В Укрзалізниці запевняють, що пасажири можуть безпечно подорожувати в поїздах, бо компанія дотримується всіх правила і протиепідемічних заходів.

Отже, відсьогодні продаж квитків відкрито на станціях: Берегове (Закарпатська обл.), Волосянка-Закарпатська, Великий Березний (Закарпатська обл.), Кострино (Закарпатська обл.), Перечин (Закарпатська обл.), Ставне (Закарпатська обл.), Ужгород (Закарпатська обл.), Пологи (Запорізька обл.), Сарата (Одеська обл.), Кулевча (Одеська обл.), Шепетівка (Хмельницька обл.). Зі списком поїздів можете ознайомитися на сайті УЗ.

У компанії також відзначили, що з понеділка, 9 листопада закривається продаж квитків на поїзд № 102/101, який курсує з Києва до Херсона зі станції Біла Криниця (Херсонська обл.). Висадка пасажирів на ній буде проводитися згідно з установленим порядком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Укрзалізниця показала модернізовані вагони, які курсуватимуть у напрямку Лисичанська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини