Українські військові звільнили від окупантів три населені пункти у Чернігівській області

Звільнені території зачищаються від вибухонебезпечних предметів російської армії

В Чернігівській області від загарбників військовими ЗСУ звільнено три населених пункти - Количівка, Ягідне, Іванівка. Про це інформують представники оперативного командування "Північ".

В оприлюдненій інформації зазначають, що територія цих чернігівських сіл зачищається та взята під контроль військовослужбовцями Збройних Сил України, а цивільним мешканцям завезли гуманітарну допомогу.

Ці мирні поселення Чернігівського регіону ще довго будуть тримати в пам'яті жахіття російського вторгнення. Купи розбитої та спаленої нашими воїнами російської бойової техніки, що перетворилась на металобрухт, тепер "прикрашають" автостраду в напрямку від Чернігова до населеного пункту Козелець.

"Самі ж путінські вбивці або лягли замертво на українську землю, або жалюгідно повтікали", - зазначено в повідомленні українськими військовими.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові завдають втрат окупантам та звільняють міста. Як повідомляють у Генштабі Збройних сил, українські військові завдали окупантам важких втрат на одному з напрямків. В боях на сході України, російські війська були розбиті. На полі бою покинута техніка та трупи окупантів. Крім того, 3 квітня в Харківській області було збито російський літак. Українські зенітні ракетні війська Повітряних сил ЗСУ підбили російський винищувач-бомбардувальник СУ-34. Літак впав та загорівся. Також повідомляється, що вранці 3 квітня, на півдні країни підрозділом зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ збиті дві російські крилаті ракети морського базування. Чергові "приземлення" ворожих ракет здійснені в Одеській та Миколаївській областях.