Головна Новини Суспільство події Українські нардепи зізналися, які алкогольні напої вживають найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські нардепи зізналися, які алкогольні напої вживають найчастіше

Журналісти розпитали нардепів про алкогольні вподобання

27 жовтня 2020, 13:34
Поділіться публікацією:

Народні депутати, як і багато інших українців, люблять випити келих ігристого в новорічну ніч, а деякі з нардепів можуть дозволити собі і більш міцний алкоголь в інших випадках. Які спиртні напої п'ють українські парламентарії, дізналися журналісти УНН.

Українські нардепи зізналися, які алкогольні напої вживають найчастіше

Так, член політичної партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко зізнався в любові до вина. Каже, що може не обмежуватися одним келихом. За його словами, все залежить від настрою.

"Влітку — біле, взимку — червоне", — сказав Гончаренко.

Любителем вина виявився і нардеп від "Слуги народу" Олексій Устенко. Він вживає алкоголь дуже рідко, тільки вино, а ще — шампанське на Новий рік.

"Слуга народу" Віталій Безгін також віддає перевагу виключно вину. Може випити червоне сухе вино, а на свята ігристе — брют, наприклад, білий сухий.

Нардеп від "Європейської солідарності" Михайло Бондар каже, що його алкогольні переваги відрізняються в залежності від приводу. Так, з дружиною він може випити трохи вина або шампанського. А якщо з побратимами, коли згадують загиблих, то на столі стоїть горілка або хороший самогон. На ділових зустрічах нардеп намагається віддавати перевагу тим напоям, які вважає за краще відповідна нація: або вино, або пиво. Бондар додав, що в будь-якому випадку мова йде про дуже помірні дози.

Нардеп Микола Задорожний також вважає за краще міцні напої: горілку, рідше — віскі. На Новий рік традиційно випиває келих шампанського.

А ось член комітету ВРУ з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, нардеп "Слуги народу" Юрій Камельчук заявив, що відмовився від вживання алкоголю вісім років тому. Тому ніяких переваг немає.

Раніше повідомлялося, що вчені з'ясували, люди з яким кольором очей мають схильність до алкоголізму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини