Головна Новини Суспільство події Українці скоро зможуть відправитися до Греції: відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці скоро зможуть відправитися до Греції: відома дата

Україна домовилася з Грецією про дату початку подорожей

5 червня 2020, 17:49 comments1984
Поділіться публікацією:

Українці зможуть подорожувати до Греції з 1 липня, якщо епідеміологічна ситуація буде стабільною. Про це інформує Міністерство закордонних справ України.

Українці скоро зможуть відправитися до Греції: відома дата

Саме про таку дату домовилися у ході телефонної розмови міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та глава МЗС Грецької Республіки Нікос Дендіас. Так, планується відновити сполучення між Україною та Грецією з 1 липня за умови стабільної епідеміологічної ситуації у двох країнах.

Крім того, міністри обговорили протидію поширенню коронавірусу COVID-19 та подолання наслідків пандемії. А також грецький представник запросив Кулебу із робочим візитом до Греції, які тільки дозволятиме ситуація. Наш представник – погодився.

Нагадаємо, в Кабміні назвали дати запуску внутрішнього та зовнішнього авіасполучення. На засіданні уряду обговорили пом’якшення карантину в Україні, зокрема запуск внутрішніх перельотів.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Швеція вирішила відкрити в'їзд сезонним працівникам: названа дата. Так, у Швеції переглянули заборону в'їзду для працівників, які прибувають на сезонні роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини