Головна Новини Суспільство події Українці зможуть подорожувати ще в три країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці зможуть подорожувати ще в три країни

Всього свої кордони для українців вже відкрили 48 держав

4 вересня 2020, 13:58 comments2213
Поділіться публікацією:

На початку вересня свої кордони для України відкрили ще три країни. Йдеться про Республіку Конго, Бразилію та Домініканську республіку. Тепер українці можуть подорожувати в 48 держав. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Українці зможуть подорожувати ще в три країни

Глава відомства також нагадав, що під час планування подорожей українці можуть скористатися інтерактивною картою Міністерства закордонних справ, яка дозволяє перевірити можливість для українців в'їзду та транзиту через територію певної країни. Так, згідно з даними цієї карти, найчастіше жителі нашої країни цікавляться подорожами в Чорногорію, Угорщину, Туреччину, Хорватію і Польщу.

Раніше "Коментарі" писали, що при в'їзді в Єгипет з 1 вересня будуть вимагати тест на коронавірус. За словами представників Посольства України в Єгипті, з першого дня осені всі без винятку особи у віці від 6 років, в т.ч. громадяни Єгипту, які перетинають державний кордон країни на в'їзд, зобов'язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до прибуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини