Головна Новини Суспільство події Україна запускає авіасполучення: стала відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна запускає авіасполучення: стала відома дата

Внутрішнє авіасполучення відкриють раніше, ніж міжнародне

1 червня 2020, 12:31 comments2605
Поділіться публікацією:

Уряд України готується відновити авіаційні пасажирські перевезення. Українцям стануть доступні основні туристичні маршрути. Про це заявив глава міністерства інфраструктури України Владислав Криклій. Чиновник навіть назвав дату, з якої будуть запущені авіарейси.

Україна запускає авіасполучення: стала відома дата

"З 15 червня відкриється міжнародне і внутрішнє авіасполучення. Може бути, внутрішнє авіасполучення відкриється трохи раніше, зараз, власне, над цим працюємо", — уточнив Криклій.

Згідно з інформацією міністра, в першу чергу відновлять рейси, які популярні серед туристів.

"Найбільш популярні — це те, що всі чекають: Туреччина, Греція, Кіпр. В Європі – Монте-Негро, Хорватія. Більш точні дані протягом тижня озвучимо. Ще Грузія", — зазначив Криклій.

Рейси в Італію та Іспанію зі зрозумілих причин поки не поспішають відновлювати. Для прибувають в Україну громадян припускають використання нових експрес-тестів. Серед обмежувальних заходів також передбачено двотижнева самоізоляція.

Як повідомляв портал "Коментарі", Посол України в Австрії Олександр Щерба заявив про те, що наша країна скоро відновить авіасполучення з цією європейською країною. Як повідомив дипломат на своїй сторінці в Facebook, це відбудеться після 23 червня. В іншому, за словами Щерби, для відновлення польотів є умови: обидві країни до цього часу повинні відкрити кордони один для одного, і епідеміологічна ситуація повинна бути сприятливою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини