Головна Новини Суспільство події У Росії помер відомий дитячий письменник
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії помер відомий дитячий письменник

Чоловіка негайно госпіталізували після лікування пневмонії

1 вересня 2020, 12:04
Поділіться публікацією:

Радянський і російський письменник Владислав Крапівін пішов з життя сьогодні, 1 вересня. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на слова невістки письменника Лариси Крапівіної.

У Росії помер відомий дитячий письменник

Повідомляється, що Крапівіна госпіталізували після лікування пневмонії, однак вранці йому стало гірше, його доставили в реанімацію. Близько 6:40 (за місцевим часом) серце Крапівіна перестало битися у Свердловській обласній клінічній лікарні №1.

Крім того, син письменника Олексій розповів журналістам E1, що влітку у батька була коронавірусна інфекція, від якої його вилікували. Молодший Крапівін зазначив, що про це чомусь уникають говорити.

Письменникові було 81 рік. Багатьом відомі такі твори Владислава Крапівіна, як "Хлопчик зі шпагою", "Журавленя і блискавки", "Троє з площі Карронад".

Нагадаємо, в США помер зірка "Чорної пантери" Чедвік Боузман. Чоловікові було 43 роки, він боровся з раком і помер у себе вдома, в колі сім'ї.

Раніше повідомлялося, що помер колишній віце-прем'єр України Віктор Тихонов. Про смерть колишнього партійного соратника повідомив Микола Азаров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини