Головна Новини Суспільство події У Нацраді заявили, що українські радіостанції масово порушують мовні квоти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацраді заявили, що українські радіостанції масово порушують мовні квоти

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про стягнення штрафу з чотирьох радіомовників, які порушили мовні квоти

12 грудня 2020, 00:41
Поділіться публікацією:

Українські радіостанції масово порушують мовні квоти 4 великі радіостанції отримали штрафи за порушення норм радіомовлення.

У Нацраді заявили, що українські радіостанції масово порушують мовні квоти

ФОТО: З відкритих джерел

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення оштрафував 4 радіостанції за порушення мовних квот.

"Національна рада під час засідання 10 грудня серед іншого розглянув результати перевірок чотирьох радіомовників. Зафіксовані порушення, зокрема недотримання мовних квот, привели до застосування санкцій" оголошення попередження "і" стягнення штрафу ", — повідомляє прес служба Нацради.

Порушення виявлені в ефірі станцій ТОВ ТРК "Шансон" ТОВ ТРК "МАЯК", ТОВ Міська ТРК "Чернівці", ТОВ ТРК "Столиця", Київ (позивні "Перець FM"). Зазначені радіостанції в 30-денний термін зобов'язані сплатити штраф і протягом місяця привести свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства.  

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Національна рада з телерадіомовлення перевірить телеканал "НАШ" через присутність в п'ятничному ефірі представника невизнаної України так званої "ЛНР" в Тристоронньої контактній групі Родіона Мірошника. Як йдеться на сайті ради, гість ефіру дозволяв собі протиправні твердження про територіальної цілісності України, звинувачував нашу країну в зриві Мінських угод, намагався виправдати проросійські настрої в непідконтрольних української влади областях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини