Головна Новини Суспільство події У МОЗ Туреччини відповіли, чи дійсно їх лікарні переповнені пацієнтами з COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ Туреччини відповіли, чи дійсно їх лікарні переповнені пацієнтами з COVID-19

Представники Турецької асоціації медпрацівників заявили, що лікарні в курортній країні переповнені пацієнтами з COVID-19

6 серпня 2020, 15:33 comments4395
Поділіться публікацією:

МОЗ Туреччини прокоментувало інформацію Reuters і місцевої асоціації медпрацівників щодо того, що лікарні в курортній країні переповнені пацієнтами з COVID-19. Зокрема, в Анкарі та Газіантепі нібито вже немає місць у відділеннях інтенсивної терапії та відділеннях екстреної допомоги лікарень, які приймають пацієнтів з COVID-19. Медики також говорять, що пацієнтів з пневмонією вони змушені відправляти додому. Однак глава МОЗ Туреччини Фахреттін Коджа заявив, що інформація не відповідає дійсності.

У МОЗ Туреччини відповіли, чи дійсно їх лікарні переповнені пацієнтами з COVID-19

"У нас немає провінцій, де лікарні були б заповнені через COVID-19. Звинувачення є безпідставними", — написав міністр в Twitter.

Глава МОЗ наводить статистику: рівень заповнювання лікарняних ліжок в Туреччині становить 48%, в інтенсивній терапії — 76%, і залучено тільки 42% апаратів штучної вентиляції легенів.

Раніше ми повідомляли, що на курортах Туреччини коронавірус почав поширюватися з новою силою. Про це у своєму акаунті в Twitter написав   глава Міністерства охорони здоров'я Фахреттін Коджа. За словами чиновника, таку сумну статистику в Туреччині вони бачать вперше за останній час. Через це, вважає міністр, Туреччина повинна докласти всіх зусиль, щоб знизити темп поширення інфекції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини