У Міноборони Британії спростували заяву Кремля, що "спецоперація" в Україні йде за планом

У британському відомстві нагадали Москві про втрати та відступ з-під Києва

Про те, що так звана "спецоперація" Росії в Україні "йде за планом" заявив, як президент Росії Володимир Путін, так і глава МЗС Росії Сергій Лавров. Вони заявили, що за підсумком операції цілі Кремля мають бути досягнуті. У Міноборони Великій Британії вирішили відреагувати на такі заяви РФ, зазначивши, що вони не відповідають дійсності. Адже якби плани Кремля не були провальними, то не було б і відступу від Києва, як і величезних втрат російської армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міноборони Британії.

"Кремль заявляє, що війна в Україні йде за планом. Але це не так", - наголошується у повідомленні.

На підтвердження своїх слів у відомстві нагадали про статистику російського вторгнення в Україну, коли ЗСУ ліквідували щонайменше 6 російських генералів. Крім того, російські солдати перестали підкорятися військовому командуванню. Також російська армія втратила у війні проти України майже дві тисячі військової техніки. Російська армія була змушена відступати з кількох областей і перестала блокувати Київ. Ще одним підтвердженням провальної дії російської армії є те, що військові РФ збили свій літак.

У британському Міноборони також вирішили потролити Росію, зауваживши, що дуже дивним виявить план Кремля щодо окупації України, якщо взагалі про якийсь план можна говорити.

Читайте також на порталі "Коментарі" - розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі. Росія вже практично закінчила перекидання військ на Донецький та Луганський напрямок.