Головна Новини Суспільство події У маріупольських лікарнях "Метінвест" профінансував 220 додаткових кисневих точок
commentss НОВИНИ Всі новини

У маріупольських лікарнях "Метінвест" профінансував 220 додаткових кисневих точок

Маріупольські підприємства групи «Метінвест» обладнають прямою подачею кисню 220 ліжок в чотирьох медичних установах міста для більш ефективного лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією

23 жовтня 2020, 18:01
Поділіться публікацією:

На будівництво нових кисневих постів компанія направила 17 млн грн.

У маріупольських лікарнях "Метінвест" профінансував 220 додаткових кисневих точок

Метінвест профінансував кисневі точки

"Кількість хворих COVID-19, які потребують лікування в стаціонарі, на жаль, зростає. І металурги в черговий раз не залишилися в стороні і допомагають Маріуполю боротися з пандемією. У максимально стислі терміни ми обладнаємо додаткові кисневі точки в лікарнях міста, без яких неможливе швидке і ефективне лікування", — зазначив генеральний директор меткомбінату "Азовсталь" Енвер Цкітішвілі.

Роботи по підключенню обладнання для додаткової подачі кисню вже ведуться. До кінця жовтня в міській лікарні №4 імені Мацука до наявного 41 обладнаного ліжка додадуться ще 90 точок подачі кисню в трьох відділеннях.

У міській лікарні №9 обладнають 90 нових кисневих точок і всього їх тут стане 112. У Маріупольській міській лікарні №1 підключать до кисню 40 ліжок для лікування легеневих захворювань.

Після закінчення монтажних робіт, в маріупольських медустановах буде 323 ліжка з підключеними кисневими точками, а меткомбінат імені Ілліча буде подавати лікарням кисень в необхідному обсязі до закінчення пандемії.

"Ми робимо все можливе, щоб допомогти лікарям рятувати життя людей. Не тільки обладнаємо нові кисневі точки, але і забезпечуємо лікарні життєво необхідним киснем в повному обсязі. Я вірю, що спільними зусиллями бізнесу і міста вдасться стримати поширення COVID-19 і забезпечити якісне лікування хворих", — підкреслив генеральний директор меткомбінату імені Ілліча Тарас Шевченко.

У маріупольських лікарнях ”Метінвест” профінансував 220 додаткових кисневих точок - фото 2

У маріупольських лікарнях ”Метінвест” профінансував 220 додаткових кисневих точок - фото 3

Метінвест обладнає додатково 220 кисневих точок в лікарнях Маріуполя

Відзначимо, в березні група "Метінвест" інвестувала 7 млн грн в облаштування точок забезпечення киснем і проведення нових киснепроводів у трьох медустановах Маріуполя — в міських лікарнях №4 і №9, а також інфекційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини