У Львові з бюджету людям оплачуватимуть оренду квартир

Мешканці Львова отримуватимуть виплати на оренду житла

Місто виплачуватиме щомісячну матеріальну допомогу на оренду житла 41 особі, квартири яких були зруйновані від обстрілу 4 вересня у Львові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Львівської міської ради.

Черговий перелік осіб, яким надаватимуть допомогу, затвердив виконавчий комітет міської ради.

Зазначається, що мешканець, який проживав в однокімнатній квартирі, має змогу отримати на оренду схожого житла виплату у сумі 10 тис. грн. Мешканець, який проживав у двокімнатній квартирі, відповідно може отримати 12 тис. грн, а власник зруйнованої три- та більше кімнатної квартири – 15 тис. грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вранці 4 вересня ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки загинуло 7 людей, з них 1 дитина. Ще 71 людина потребувала медичної допомоги, з них 10 дітей. Руйнувань зазнали 189 будівель (житлові будинки, 7 закладів освіти, 2 спортивні заклади, 2 медичні установи та 1 заклад культури, а також 1 храм).

Читайте також: У Харкові ще можуть бути люди під завалами (ФОТО)

У Харкові тривають аварійно-рятувальні роботи на місці влучання російської бомби по житловому будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Наразі відомо про 25 постраждалих на цій локації та 1 загиблу жінку. Попередньо, під завалами може перебувати тіло ще однієї загиблої.

Рятувальники продовжують розбирати зруйновані будівельні конструкції. Залучено 9 одиниць техніки та 44 особи особового складу ДСНС, а також 18 одиниць комунальної техніки та 57 працівників. За даними Харківської ОВА, 12 постраждалих залишаються в лікарнях після обстрілу Харкова 24 вересня. Четверо з них знаходяться у важкому стані. Інші отримали лікування амбулаторно.