У Кремлі назвали "непорозумінням" запрошення Путіну від Маска в Clubhouse

У Путіна заявляють, що не дочекалися відповіді Маска

Кремль вважає, що запрошення американського підприємця Ілона Маска російському президенту Володимиру Путіну поспілкуватися в популярному додатку Clubhouse було "непорозумінням". Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що мільярдер так і не відповів на наступний запит російської сторони. Про це пише Bloomberg.

"Мабуть, сталося якесь непорозуміння, - сказав Пєсков журналістам. - Швидше за все, це питання вичерпано".

Відзначимо, головний виконавчий директор Tesla Inc. і SpaceX написав 14 лютого в офіційний в Twitter-аккаунт Кремля, поставивши запитання англійською та російською мовами, чи не хоче російський президент приєднатися до нього для бесіди в Clubhouse.

Спочатку Пєсков назвав це "безсумнівно дуже цікавою пропозицією". Правда, він заявив, що Кремлю потрібні більш докладні відомості. Однак відповідь він не отримав.


Раніше "Коментарі" писали, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про ставлення президента Росії Володимира Путіна до незалежності України, а також розкрив деталі переговорів Президента України Володимира Зеленського з Кремлем в грудні 2019 року.

Нагадаємо, глава компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск більше не є найбагатшою людиною у світі. Після того, як акції Tesla Inc. впали на 8,6% на початку тижня його статок скоротився на 15,2 млрд доларів. Найбільше падіння акцій Tesla з вересня було частково спровоковане заявою Маска про те, що ціни на біткоїни "здаються занадто високими". Він опублікував повідомлення в Twitter через два тижні після того, як Tesla оголосила, що витратила на покупку біткоїнів 1,5 млрд дол.